17 Haziran 2012 Pazar

Babalar günümüz

Bugün malumunuz üzere babalar günü.Öncelikle kendi babam olmak üzere diğer bütün babaların ve baba olmak için gün sayan beylerin babalar gününü kutluyorum.

Dün yapmış olduğum plan doğrultusunda bizim evde babalar günü günün anlam ve önemine yakışır şekilde mükellef bir kahvaltı sofrasıyla başlayacaktı.Daha sonra da baba oğul Efe'nin okulundaki "Babalar Günü Etkinliği'ne" gidecekti.

Fakat dün akşam kandil olması sebebiyle yapılan ziyaretler sonrası geç yatan Efe bize son dakika golü attı.Sabah odasından seslendiğinde saat 9.30 du. 10.00 da başlayacak olan etkinliğe yetişmek için mükellef kahvaltı yerine tost yiyerek güne başladık.

Baba oğulu apar topar uğurladıktan sonra sabah kahvemi kendi kendime içip onların gelmesini heyecanla beledim. 1,5 saat sonra geldiler. Çok eğlendikleri her hallerinden belli oluyordu :)) Okulda baba için hazırlanan hediyeyi çook kıskandığımı söylemesem olmaz valla.Bakınız kıskanılmayacak gibi mi yani?




Birde baba-oğul etkinliği yapmışlar.Orada da ikisi birlikte anahtarlık hazırlamışlar.Buyrunuz hemen onuda taza taze ekliyorum






Ayrıcaa okulda düzenelenen "babaya yoğurt yedirme yarışı"nı da birinci olarak tamamlamışlar :))

Kocacığıma BABA olmayı tattıran can tanem EFE'me, O'nun bizim çocuğumuz olmasını nasip eden Allah'a milyonlarca kere şükürler olsun.


Her sene bir öncekinden güzel geçmesi dileğiyle bir sürü bir sürü babalar günlerine.....









Hiç yorum yok: