8 Temmuz 2012 Pazar

Yaz modumuz

Yazlık serüvenimiz tüm hızıyla devam ediyor.Efe doğduğundan beri en rahat yazı bu sene yaşıyorum,bu sebepten ötürü de yaz hiç bitsin istemiyorum. Eminim Efe'de aynı duygular içinde..

Sabah kalkıp kahvaltımızı yapıyoruz.Bazı günler yakınımızda olan Maxi Alışveriş Merkezi'ni yada Kipa'yı tura çıkıyoruz.Dışarı çıkmayacaksak bahçeye minnoşun havuzunu koyuyoruz,O'nun koşup havuza atlayarak Survivor yapışını seyrediyoruz. Öğlen uykusundan sonra da sahilde kum oynayıp denize giriyoruz akşamı ediyoruz.Bütün günü sokakta tamamlamaktan zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamıyoruz.

Herşey böyle güzel giderken Efe Bey'in top oynarken düştüp bacağını yaralamasıyla kabus dolu günler başladı :)  Ufak birşey ama O'nun için kabus oldu.Sabahtan akşama kadar koltuktan inmiyor,sebilden su almak en büyük zevkiyken şimdi suyu bile benden istiyor. Üzerini değiştiriken yaralı bacağıma dikkat et  anne diyor :) Balkona bile koltuktan kucaklanıp taşınarak gidiyor,bacağı yaralı ya yürüyemiyor :) Günler şu anda ikimiz içinde biraz zor geçiyor :))

Veee anlıyoruz ki erkek milleti küçüklüklerinden başlıyorlar anneleri tarafından derlenip toparlanmaya birazcık ta şımartılmaya...Büyüyünce de eşlerinden bekliyorlar..

Şimdiden düşünmeye başladım bu nazlı oğlanın alacağı kız bana bayaaaa bi küfür edecek galiba :)))

Hiç yorum yok: