20 Haziran 2012 Çarşamba

2012 Yazlık Sezonu

An itibariyle bu senenin yazlık sezonunu açmış bulunuyorum. İlk günün sersemliğini ancak üzerimden attım.Dün gelmiş olduğum Silivri'nin adamı sersem eden rüzgarı sebebiyle yazacak halim bile kalmamıştı.Allahtan bugün hafif alışır gibi oldum.

Bugün güne evin önünden geçen simitçileri bekleyerek başladım.Efe beyimiz her sabah kapıdan geçen simitçiden yesede yemesede mutlak suretle simitini alır da :))) Kahvaltıdan sonra alışveriş merkezi gezimizi yaptık.Öğlen minnoş uyuyunca vücudumu güneşle tanıştırma fırsatı buldum.Yansam bir türlü yanmasam bir türlü,yanalım derken bu sefer de kaşıntı derdim başladı.Ah bu güneş alerjisi de olmasa hayat ne kadar da güzel olurdu..Pes etmek yok , yarın da güneşin alnındayım!

Yarınki planımı güzergahım Tekirdağ olacak şekilde yaptım.Öğlen güneş banyomu yaptıktan sonra karnımı doyurmak için yazlık tayfamızla birlikte Tekirdağ köftesi yemek için yollara düşeceğiz.

Canını çektirdiğim herkese özürlerimi sunarım,bu sefer de bize afiyet olsun..

2 yorum:

emoş dedi ki...

yazlık keyfiniz hayırlı olsun.kazasız belasız bir yıl dilerim, tekirdağ köfteleri et olmasın kan olsun:)) dikkatli güneşlenmeniz tavsiyesiyle, yazlık tayfanıza selamlar...

Unknown dedi ki...

:)) çook teşekkürler efendimm