22 Haziran 2012 Cuma

Sahil gözlemleri

Evet,havalar kaynadı,yaz sezonu açıldı,yazlığa geldik.eee daha güneşi bir kere gördük.Kuzuyu öğlen uykusuna yatırdığım gibi çay fincanımı kaptım soluğu sahilde aldım.

1-3-5 yok artık dayanamayacağım dedim ve 7. Dakikada soluğu gölgede aldım.Bir kez daha anladım bu güneşlenmeler sabır ısı valla. Şimdi gölgeye geçtik ya yüzümüze gözümüze can geldi,başladık etrafa bakinmaya ;)Buyurunuz bakınız an itibariyle gözlemlerim:

 Bir görseniz ya su anda onlar siyah ben beyaz! Ne zaman actın sezonu da böyle oldun kardesim? Neden moralimizi bozuyorsun şimdi? Git bakiyim söyle kenara! Hala da yatıyor,pes yani kömür olacak!

 Neyse sakinleşiyim biraz.............

Sıradaki gözlem yeni nesil genc kızlar. Maşallah diyeyim nazar değmesin,abla desek yeridir.

 Son olarakta neden kız cocukları sahil kenarında kova,kürek sakın sakın oynar da erkek cocukları bı o tarafa bı bu tarafa koşturur?

Anlayan varsa lütfen anlatsın,merak ettim dogrusu...

2 yorum:

emoş dedi ki...

niye merakediyorsun anlamadım
kızlar bakmıyormuş gibi yapıp (aslında bakıyorlar) çoçukluktan itibaren peşlerinden koşturmayı seviyorlar,erkek çocuklar da tüm ömürleri boyunca zaten onların peşinde oluyorlar...sanki bu bir vazifeymiş gibi. küçükken yavrun gözünün ününde koşuyor görüyorsun kıymetini bil,takip edemeyeceğin günler yakında kolaylıklar dilerim...:))

Unknown dedi ki...

hahaha iyi bi yaklaşım valla..